Automation Expo på Robot Application Center

Den 17 september bjuder Automation Region, Västerås Science Park, MITC och Robotdalen in till Automation Expo i Eskilstuna. Denna gången kommer expot att kombineras med intressanta föredrag. Ett tiotal företag kommer att ställa ut och visa upp sina verksamheter under dagen. För dig som besökare är det fritt inträde och vi bjuder på en lättare lunch.

Robot Application Center (RAC) är en mötesplats på Munktell Science Park där näringsliv och högskola satsar på forskning och utveckling av robotbaserad automation för svensk tillverkningsindustri, med siktet inställt på lösningar i världsklass. Här finns toppmoderna robotar utrustade med den senaste tekniken för utveckling av framtidens automations-processer för hela kedjan; från material till logistik, fixturering och bearbetning.

Programmet startar med en intressant inblick hur RAC kom till och hur det kan användas idag, föredraget hålls av Erik Hellström. Därefter kommer Niklas Sikström från Create Business Incubator och berättar om verksamheten och vilka erbjudanden de har till dig som företagare.

Program

11.00 – Automation Expo öppnar
12.00 – Erik Hellström berättar om Robot Application Center
12.15 – Lättare lunch
13.00 – Niklas Sikström berättar om Create Business Incubator
14.00 – Avslut

Tillsammans skapar vi en mötesplats för nya kontakter och samarbeten. Automation Expo är öppet för allmänheten, deltagandet är gratis och vi bjuder på en lättare lunch.

Anmäl dig kostnadsfritt via denna länk.

 

...

 


Senaste artiklar