Bestic AB blir återförsäljare av JustoCat

Bestic AB breddar sitt produktsortiment med bland annat JustoCat. Företaget Bestic AB, som sedan tidigare varit återförsäljare av det egenutvecklade äthjälpmedlet Bestic, får nu alltså sällskap i produktutbudet av bland annat JustoCat som är ett interaktivt hjälpmedel som berikar det dagliga livet för personer med demens. Båda produkter har fått stöd från Robotdalen och fungerar som hjälpmedel inom vård och omsorg.

I det utökade produktutbudet som nu Bestic AB blir återförsäljare av ingår dessutom indexverktyget MQi och hjälpmedel såsom Clicknote och Drinc.

”Vi ser denna utveckling av vårt marknadserbjudande som ett viktigt steg i att kunna erbjuda våra kunder de bästa möjliga verktygen att stärka kvalitetsarbetet inom omsorgen. Alla produkterna är kvalitetsverktyg: Clicknote är ett hjälpmedel för bättre dokumentation för personal, MQi är ett verktyg för enhetschefer att arbeta strukturerat med kvalitetsförbättring, JustoCat är ett hjälpmedel för att stärka både individens livskvalitet och personalens kommunikationsverktyg för personer med demens. Och vem vill inte ta en drink någon gång?!”, säger Catharina Borgenstierna, VD för Bestic AB.

...

 


Senaste artiklar