Få svar på dina frågor hos Automationscentralen

Undrar du över vad och hur du kan automatisera i din produktion, eller hur du upphandlar en automationslösning på bästa sätt? Det kan experter svara på i Automationscentralen - mötesplatsen för slutkunder och leverantörer, på mässan Elmia Automation 2016.

För tredje gången arrangeras succén Automationscentralen där du får möjlighet till personlig rådgivning inom automationsfrågor för industriföretag. Här får du träffa experter som ger konkreta tips på lösningar som passar i det egna företaget.

Ta även chansen och inspireras av framgångsrika kundcase som lyfts fram genom korta föredrag på den öppna scenen. Sveriges ledande systemintegratörer presenterar automationslösningar som de utvecklat de senaste åren för att höja sin automationsgrad på ett framgångsrikt sätt.

I nära anslutning till Automationscentralen erbjuds dessutom en kostnadsfri robotikkurs och prova-på-utbildning i användandet av industrirobot.

Under Elmia Automation 2016 erbjuds kostnadsfria seminarier under mässans alla dagar. Det kommer vara fokus på olika automationsämnen varje dag. Seminarieprogram presenteras inom kort på Elmias webbplats.

Automationscentralen är ett samarbete mellan Elmia Automation, SAG, Automation Region och Robotdalen.

Elmia Automation är den ledande automationsmässan för Sveriges tillverkningsindustri. Den arrangeras i Jönköping 10-13 maj 2016. Läs mer om mässan på Elmias webbplats.

...

 


Senaste artiklar