Informationsmöte om finansiering från Medtech4Health

Välkommen till ett spännande informationsmöte om utlysningar från Medtech4Health. Du får även höra om Robotdalens innovationsarbete kring välfärdsteknologi i samarbete med Västmanlandsinitiativet Välfärd och Hälsa.

Datum: 15 februari 2016
Tid: 13-15.
Ort: Västerås
Plats: Expectrum, Skrapan
Fika: Vi bjuder på smaskig eftermiddagsfika.
Föranmälan och praktiska frågor: Adam Hagman
Frågor om utlysningarna: Reidar Gårdebäck

Vi träffas i Expectrums lokaler i centrala Västerås. Huvuddelen av tiden kommer att ägnas åt de tre aktuella utlysningarna från Medtech4Health. Utlysningarna riktar sig till samarbetsprojekt mellan minst två parter, exempelvis företag och universitet eller forskningsinstitut, småföretag respektive personal inom vård- och omsorgssektorn. Ni får en genomgång om kriterier och krav för ansökan, hur man söker och viktiga datum. Det blir givetvis fika och gott om tid att ställa frågor. Läs gärna mer om utlysningarna.

Medtech4Health är ett nationellt strategiskt Innovationsprogram med start 2016 och är finansierat av VINNOVA. Programmet skall placera Sverige i en internationell topposition inom medicinteknikområdet och bidra till förbättringar för patienter och hälso- och sjukvården samtidigt som det leder till industriell tillväxt och ökade exportinkomster för Sverige.

Robotdalen har sedan 2005 arbetat med innovationsfrågor och tekniska lösningar för vården och omsorgen. Vi gör det möjligt för innovationer att nå kommersiell framgång genom kompetens inom en rad olika områden från idé och teknikutveckling till implementering i offentlig och privat sektor.

Anmäl dig senast fredag den 12/2.

     

...

 


Senaste artiklar