Ladda ner Robotdalens Elmia-app

Den 6-9 maj ställer Robotdalen ut på Elmia Automation 2014 i Jönköping. Till mässan har vi tagit fram en app, fylld med smarta funktioner och information kring vår medverkan där.

Robotdalen och Elmia samverkar för att mässbesökarna ska hitta tjänster och produkter som eftersöks. I Robodalens monter Automationscentralen håller systemintegratörer och robotleverantörer korta föredrag om tjänster/produkter och lyckade automationsinstallationer. Appen innehåller schemat för alla föredrag och presentationer.
 
Via appen kan du som besökare även boka tid för en 15-minuters konsultation hos våra automationsexperter om vilka steg som bör tas när ditt företag skall automatisera. Dessutom erbjuder Robotdalen och Elmia tillsammans med ABB en "prova-på" kurs där besökaren kan få en känsla av hur en modern industrirobot fungerar. Båda dessa kostnadsfria tjänster går att boka via appen.
 
Robotdalen-appen finns givetvis både för Android och Iphone, och laddas enkelt ner via Google Play/App Store (sökord Robotdalen).
 
Välkommen att besöka oss i Automationscentralen, monter D03:60, på Elmia Automation 2014!

...

 


Senaste artiklar