Möt oss på MVTe 2016

För andra året i rad kommer Robotdalen att medverka på MVTe – Mötesplats välfärdsteknologi och e-hälsa, på Kistamässan 3-4 februari 2016. Mässan och den tillhörande konferensen syftar till att vara en arena för kunskap och erfarenhetsutbyte om kommunal välfärdsteknologi och e-hälsa. Den ämnar stimulera innovativ utveckling av kvalitet och effektivitet i omsorgen med hjälp av en ökad användning av välfärdsteknologi och e-hälsa.

I utställningshallen hittar du våra representanter i monter F:08, där du kan få se och höra om nya spännande produkter inom välfärdsteknologi. Vi vill också gärna utbyta erfarenheter om utmaningar och möjligheter för att utveckla och implementera lösningar för framtidens vård och omsorg.

Med oss i vår monter finns även representanter från Bioservo Technologies AB som demonstrerar sin produkt Servohandsken. Dessutom kommer innovationen Safebase att visas upp för första gången. Safebase är ett nytt kostnadseffektivt trygghetssystem för äldreomsorg och hemtjänst.

På konferensen kan du under tisdagen dessutom höra Robotdalens affärsutvecklare inom hälsorobotik, Adam Hagman, föreläsa om ”Hur vi kan lyckas implementera välfärdsteknologi för att säkra framtidens välfärd: förenkla implementeringsprocessen så att välfärdsteknologi blir tillgänglig i alla kommuner”.

Hoppas att vi ses på MVTe!

...

 


Senaste artiklar