Nu finns vi på expectrum i Västerås!

Expectrum är en ny miljö för näringslivsutveckling och kompetensförsörjning inom teknikområdet i Västerås. Robotdalen är en av hyresgästerna och flyttar nu in i nya, fräscha lokaler.

Expectrum ligger lättillgängligt i Skrapan på Kopparbergsvägen 10 nära centralstationen i Västerås. Robotdalen intar nu entréplanet med nya lokaler som inrymmer kontor, konferensrum, yta för start-ups, prototypverkstad samt en utställardel för nya robotlösningar.

De nya lokalerna innebär att Robotdalens personal i Västerås nu samlas under ett och samma tak och att Robotdalen lämnat Automation Center i Kopparlunden. Övrig personal och konsulter från Robotdalen med kontor i Örebro, Sörmland och Stockholm berörs inte av flytten utan sitter kvar runt om i Mälarregionen, för fortsatt nära kontakt med samarbetspartners och finansiärer. Expectrum blir dock en naturlig plats för möten och samverkan.

Expectrum invigs 20 augusti
Bakom satsningen på expectrum står Västerås Stad, med stöd av flera starka parter i regionen. Bland övriga hyresgäster kan nämnas till exempel Automation Region, Business Sweden och SICS (Swedish Institute of Computer Science).

Onsdag 20 augusti klockan 17-20 invigs expectrum. Då kommer intresserade att kika runt och ta del av den nya samlingsplatsen som sätter tekniken i centrum i Västerås. Observera att invigningen är fullbokad. Ni är självklart välkomna att besök våra nya lokaler vid annat tillfälle. 

...

 


Senaste artiklar