top of page

Flexibelt, individanpassat
stöd för innovationer

INNOVATIONSSTÖD

Robotdalen hjälper entreprenörer, innovatörer och företag att utveckla och kommersialisera innovationer inom robotik och välfärdsteknik.


Vi har kompetens inom teknisk och kommersiell verifiering, produktutveckling, konceptualisering, simulering, affärsutveckling och marknadsutveckling.

 

Capture.JPG

Vårt signum är ett flexibelt, skräddarsytt stöd

Vårt gedigna team stöttar kommersiell utveckling av innovationer genom verifiering i små steg i kombination med att skapa flexibla team. Genom våra samarbetspartners och vårt nätverk kan du få tillgång till finansiering, prototypbyggare, universitet, tidiga kunder, inkubatorer, kommersialiseringsaktörer med flera.


Vi arbetar inte med en statisk innovationsprocess utan bidrar till utvecklingen av din robotlösning genom att kontinuerligt se över och säkerställa att du har tillgång till rätt kompetens och nätverk utifrån de behov och utmaningar du står inför.
 

190605_PeterStany_1500px_Kvadrat.jpg

Kontakta mig och berätta om din innovation.
Du behöver inte avslöja affärshemligheter, men beskriv innovationen lite kort, så kontaktar jag dig!

Peter Stany

Innovationsansvarig
Telefon 070-934 93 02

ThomasEriksson_FUMO.jpg

Robotdalen har en kultur som gör det enkelt att samarbeta. Utöver finansiering av produktutvecklingen har jag fått värdefull input kring affärsaspekterna, vilket betytt mycket för mitt bolag.

Thomas Eriksson, Entreprenör med brandroboten FUMO™, AB Realisator Robotics

bottom of page