top of page
Sök
  • Josefine Vannfält

Utvecklingsingenjör till Robotdalen

Vi söker nu en Utvecklingsingenjör till vårt R&D-team för att ytterligare stärka vår förmåga att ta intressanta och utvecklande uppdrag! Sök jobb hos oss, den perfekta blandningen av spännande projekt, tekniska utmaningar och trevliga kollegor =)

Från platsannonen på Mälardalens högskolans hemsida:


På Mälardalens högskola möts människor som vill utveckla sig själva och framtiden. Våra 19 900 studenter läser kurser och program inom ekonomi, hälsa, teknik och utbildning på våra campus i Eskilstuna och Västerås eller på distans. Vi bedriver forskning inom alla utbildningsområden och har internationellt framstående forskning inom framtidens energi och inbyggda system. Vårt nära samarbete med näringsliv och offentlig sektor gör att vi på MDH bidrar till att människor mår bättre och jorden håller längre. För att stärka Sverige som utbildnings- och forskningsland vill regeringen göra Mälardalens högskola till Mälardalens universitet från 1 januari 2022. På akademin för innovation, design och teknik läser våra studenter bland annat till innovatörer, entreprenörer, illustratörer, kommunikatörer, nätverkstekniker och ingenjörer. Hos oss finns forskningsinriktningarna inbyggda system och innovation och produktrealisering. Vårt arbete sker i samverkan och i strategiska avtal med företag, organisationer och myndigheter i regionen. Robotdalen tillhör Mälardalens Högskola och fokuserar på konceptutveckling av nya innovativa lösningar och produkter inom robotteknik, med fokus på nya användnings­områden och applikationer. Våra kunder är bland annat Sandvik, Seco, Skanska, Karolinska Sjukhuset, Volvo, Alfa Laval, GKN och ABB. Vi söker nu en Forskningsingenjör till vårt R&D-team för att ytterligare stärka vår förmåga att ta intressanta och utvecklande uppdrag. Anställningsinformation Anställningsform: Tillsvidareanställning med ev provanställning Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 2021-05-23 Stationeringsort: Västerås eller Eskilstuna Akademi/enhet/sektion: Akademin för innovation, design och teknik (IDT), Robotdalen Arbetsuppgifter Fokus i ditt arbete kommer att ligga på robot­programmering (framför allt i ABBs programspråk Rapid) men även följande arbetsuppgifter ingår:

  • Simulering i ABB Robot Studio

  • Konstruktion av hårdvara, både el och mek, främst i Solid Works.

  • Praktiskt arbete med integration och installation av robotsystem i våra lab och hos våra kunder.

  • Nära dialog med slutkunder och robotanvändare, inklusive att förstå deras problem, önskemål och behov.

Kvalifikationer För detta jobb krävs att du är civilingenjör, och din tekniska kompetens ska vara inom ett eller flera av områdena programmering, simulering, sensorer och robotsystem. Du ska även vara praktiskt lagd, samt ha förmåga att ta initiativ och kunna arbeta självständigt. Vidare ska du vara bra på att arbeta i team, samt ha en god kommunikativ förmåga. Avgörande vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför. Meriterande Erfarenhet robotprogrammering i Rapid samt simulering i Robot Studio. Praktisk erfarenhet av projektledning.

Låter detta spännande? Tveka inte att skicka in din ansökan nedan, eller tipsa en vän som har en passande profil. Vi ser fram mycket fram emot din ansökan! Ansök här!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page