top of page
Sök
  • Josefine Vannfält

Uppdaterad utställning


I Robotdalens showroom finns ett gäng intressanta produkter! Senaste tiden har vi uppdaterat med två nya produkter, SafeBase och GoLiveClip. Läs mer om dessa nedan, eller klicka in på respektive hemsida.

SafeBase

"För nattillsyn är det intressant att snabbt får information om att en kund är ur sängen längre tid än normalt på natten med risk för fallskada, eller om kunden är uppe många gånger varje natt vilket kan tyda på oro eller prostatabesvär. En enkel och diskret närvarosensor placeras under sängens ben och samlar data som analyseras i realtid för att identifiera avvikande mönster som kan behöva åtgärdas. Brådskande larm skickas med sms till personal för omsorgsplanering. SafeBase levererar även historisk statistik, exempelvis sömnperioders utveckling över tid." // www.safebase.se
GoLiveClip

"GoLiveClip är ett unikt trygghetslarm som du kan ta med överallt. Den larmar om du faller, analyserar din aktivitet, räknar dina steg och hjälper dig att hålla dig i form. Med en avancerad analys kan den även varna dig när du löper risk att ramla. Med det inbyggda träningsprogrammet hjälper den dig att med enkla vardagliga övningar stärka de muskler som är viktigast för att undvika att ramla. Upptäck hur ett litet chip kan öka din säkerhet! Idealisk om du helt enkelt vill njuta av livet och samtidigt känna dig trygg, oavsett ålder. Fungerar lika bra om du arbetar ensam som om du genomför aktiviteter utan andra människor omkring dig."

// www.goliveclip.se


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page