top of page
Sök
  • Josefine Vannfält

"Vi finns för industrin i Västmanland"

Region Västmanland listar på deras hemsida företag och organisationer som stöttar industrin i denna Coronapandemi. Robotdalen är ett av företagen och har möjlighet att stötta via Automationskompassen.

Automationskompassen är en tjänst framtagen av Robotdalen, som fungerar som kompetensstöd och hjälp i automationsresan för små- och medelstora företag verksamma inom tillverkningsindustrin. Tjänsten är speciellt lämplig för företag som är oerfarna inom automation. Den består av delar som mentorskap och kompetensutveckling, och ger riktlinjer och förslag på vilka delar i företagets produktion som kan automatiseras och hur detta ska gå till. (klicka på bilden för mer information)

 

Utdrag ur Region Västmanlands nyhetsartikel - "Vi finns för industrin i Västmanland":

"Industrin i Västmanland, likt många branscher, påverkas idag av den pågående coronapandemin.

För att stötta industrin i länet samarbetar Region Västmanland, Automation Region, Järnvägsklustret, Mälardalen Industrial Technology Center (MITC), Mälardalens högskola, Robotdalen, Västra Mälardalen i Samverkan, Handelskammaren Mälardalen, Västerås Science Park och Almi Mälardalen. Tillsammans med er företagare kan vi hantera krisen på bästa sätt. Här listar vi de stöd och rådgivning som finns att tillgå idag. Insatserna är kostnadsfria. Söker du ett industrinära bollplan eller hjälp att lotsa i de stöd som finns kan du höra av dig till oss." Läs artikeln här

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page